Carbolt 106 Compleet elektronisch laadruimte- beveiligingssysteem koerier

Over dit product

Carbolt 106 is evenals de Carbolt 105 een uitgebreide versie van de Carbolt 104. Ook Carbolt 106 is onze complete elektronische oplossing voor laadruimtebeveiliging. Is uw laadruimte toegankelijk via meerdere deuren en wilt u de laadruimte op elektronische wijze beveiligd hebben? Wilt u bovendien uitsluitend de mogelijkheid hebben van automatisch sluiten, bijvoorbeeld als u kostbare lading of pakketten vervoert? Dan raden wij u Carbolt 106 aan.

Met Carbolt 106 is uw volledige laadruimte optimaal beveiligd. De beveiliging wordt onzichtbaar geplaatst, u heeft dus geen storende sloten en grendels in uw bedrijfswagen. Het bedieningspaneel van dit systeem bevindt zich in de cabine van de auto.

Carbolt 106 wordt aangeboden inclusief montage door onze eigen professionele en gecertificeerde monteurs of vaste inbouwspecialisten. Zo kunnen wij kwaliteit bieden en kunt u met een gerust hart uw bedrijfswagen alleen laten.

Alle voordelen op een rij:
– Complete laadruimtebeveiliging;
– Een systeem voor meerdere deuren;
– Centrale bediening van het systeem vanuit de cabine;

– Toegangscontrole vindt plaats via een elektromagnetisch veld, waarbij een ‘druppel’
voor de toegangscontrole-unit wordt gehouden;

– Deuren sluiten automatisch;
– De sloten worden aan de binnenkant van de auto gemonteerd (uit het zicht);– Professionele montage door gecertificeerde monteurs;


    Offerte aanvragen


      U ontvangt automatisch een kopie van de offerte aanvraag