Carbolt 103 Compleet mechanische laadruimte­beveiliging

Over dit product

Carbolt 103 is onze complete mechanische oplossing voor laadruimtebeveiliging. Is uw laadruimte toegankelijk via meerdere deuren? Dan raden wij u Carbolt 103 aan.

Met Carbolt 103 is uw volledige laadruimte optimaal beveiligd. De beveiliging wordt onzichtbaar geplaatst, u heeft dus geen storende sloten en grendels in uw bedrijfswagen. Het bedieningspaneel van dit systeem bevindt zich in de cabine van de auto.

Met dit systeem beveiligt u niet alleen uw auto, u heeft hiermee ook nog recht op flinke korting bij geselecteerde laadruimteverzekeringen. Benieuwd of u in aanmerking komt voor deze korting? Laat het ons weten! Wij kijken graag voor u of uw verzekering hiervoor in aanmerking komt.

Carbolt 103 wordt aangeboden inclusief montage door onze eigen professionele en gecertificeerde monteurs. Zo kunnen wij kwaliteit bieden en kunt u met een gerust hart uw bedrijfswagen alleen laten.


Alle voordelen op een rij:
–        Complete laadruimtebeveiliging;
–        Een systeem voor meerdere deuren;
–        Slechts één sleutel voor alle sloten;
–        Centrale bediening van het systeem vanuit de cabine;
–        Anti-diefstal slot;
–        Anti-drilling functie;
–        De sloten worden aan de binnenkant van de auto gemonteerd (uit het zicht);
–        Professionele montage door gecertificeerde monteurs;
–        Korting bij geselecteerde laadruimteverzekeringen.

U kunt kiezen uit twee types sloten: een regulier slot en de VanLock, een Amerikaans slot. De VanLock heeft een afwijkende sleutel in vergelijking met andere sloten. Het voordeel van dit type slot is dat er geen metalen onderdelen in het sleutelgat gestoken kunnen worden.

Bent u benieuwd naar dit product? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Garantievoorwaarden
Carbolt® verleent op alle mechanische onderdelen van het Carbolt®103-systeem levenslange garantie onder de volgende voorwaarden:
• Garantie heeft alleen betrekking op het Carbolt®103-systeem. HB-Pro is niet verantwoordelijk voor problemen van andere onderdelen van het voertuig die in relatie staan met het desbetreffende Carbolt®103-systeem.
• Carbolt® is niet verantwoordelijk voor fouten die gemaakt zijn tijdens de installatie van het Carbolt®103-systeem, tenzij de installatie is gedaan door monteurs die door Carbolt® gecertificeerd zijn.
• Carbolt® is niet verantwoordelijk voor oneigenlijk of verkeerd gebruik van een Carbolt®103-systeem. Bij het Carbolt®103-systeem wordt een duidelijke handleiding/gebruiksaanwijzing verstrekt met een garantiecertificaat dat moet worden verstuurd naar Carbolt®.
• Oneigenlijk of foutief gebruik van sleutels dat leidt tot afgebroken of gescheurde sleutels valt niet onder de garantievoorwaarden.
• Garantie wordt uitsluitend afgegeven aan de eerste gebruiker van het Carbolt®103-systeem.
• De algemene voorwaarden van HB-Pro/Carbolt zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Arnhem. Deze voorwaarden kunt u opvragen bij de betreffende Kamer van Koophandel of bij ons.

Offerte aanvragen


    U ontvangt automatisch een kopie van de offerte aanvraag